Cuțit santoku din oțel Damasc 18 cm - Platinum
Prin cumpărarea acestui produs veți obține 102 puncte
La fiecare 5 Lei cheltuiți, veți obține 1 pe acest cont în programul de loialitate.
Transport gratuit
peste 250 Lei
Consultanță profesională
Aveți
o afacere în domeniul gastronomiei? Cumpărați de la GastroFactory.eu
»
Potrivit japonezilor, cuțitul Santoku, cu lama sa lungă de 18 cm, este excelent pentru 3 activități – tranșare, tocare și mărunțire. Acest lucru se datorează lamei, care este suficient de largă, dar și ușor mai groasă. De asemenea, puteți folosi lama lată pe post de paletă – adunați carnea sau legumele tăiate și aruncați-le în oală.
Cuțitele din oțel de Damasc sunt uneltele bucătarilor profesioniști.
Oțelul lor este fabricat în două moduri, dar rezultatul este același – 63 de straturi într-o singură lamă. Acest lucru creează un model unic care seamănă cu inelele de creștere la arbori. Cuțitul este extrem de puternic, solid și are o muchie tare. În același timp, acestea sunt singurele cuțite din gama noastră care sunt forjate în întregime.
Mânerul învelit în fibră de sticlă este extrem de rezistent și nu va fi afectat de substanțe chimice.
Cuțitele de damasc sunt ambalate în cutii de lux din lemn căptușite cu căptușeală neagră. Acest lucru le face cadoul perfect pentru orice bucătar pasionat.