Cuțit Santoku 12,7 cm - Basic
Conform rețetei japoneze.
Prin cumpărarea acestui produs veți obține 5 puncte
La fiecare 5 Lei cheltuiți, veți obține 1 pe acest cont în programul de loialitate.
Transport gratuit
peste 250 Lei
Consultanță profesională
Aveți
o afacere în domeniul gastronomiei? Cumpărați de la GastroFactory.eu
»
Potrivit japonezilor, cuțitul Santoku cu o lamă lungă de 12,7 cm este excelent pentru 3 activități – feliere, tocat și zdrobire. Acest lucru se datorează lamei, care este suficient de lată, dar și puțin mai groasă. I-am adăugat și câteva caneluri pe corp. Când tăiați morcovi cu acest cuțit, nu se lipește de lamă, ci cade pe blat. Lama lată poate fi folosită și pe post de spatulă – adunați carnea sau legumele tăiate și aruncați-le în oală.
Lamele cuțitelor Basic sunt fabricate din oțel german de înaltă calitate și sunt încorporate în mânerul din plastic – datorită acestui fapt, îmbinarea este foarte puternică. Mânerele sunt acoperite cu un strat de cauciuc, ca să nu alunece în mâini.
Cuțitele sunt împachetate în carton cu o parte din plastic transparentă pe lamă.
Suntem încântați că putem garanta o calitate excelentă deja cu linia Basic.